Ikke gjem bort varmekilden, men la den bli ordentlig synlig.

Designradiator
Modell Honye fra Caleido.

Det er på tide å tenke nytt, og gi slipp på gamle forestillinger om hva en varmekilde er. Varmesystemer kan levere radiatorer som er et aktivt element både i form og funksjon. Og skulle du ikke ha vannbåren varme, finnes modellene også for strøm.

Publisert 15.09.2017 - METTE WENLI

En radiator kan være et kunstverk, et møbel eller en designgjenstand. En radiator kan understreke boligens arkitektur og interiør. En radiator kan være helt unik. En radiator kan varme hjertet på mer enn én måte. Det er på tide å tenke nytt, og gi slipp på gamle forestillinger om hva en varmekilde er. Det er på tide å bruke radiatoren som et aktivt element både i form og funksjon. En designradiator kan sette kronen på verket.

Fra Frankrike og Italia

Varmesystemer forhandler designradiatorer fra ledende franske og italienske produsenter. God design selger nesten seg selv, men du skal også velge den riktige radiatoren til det enkelte rom. Den som verken bruker for mye energi eller lar deg fryse. Vi har lang erfaring i beregning av varmebehov og sørger for at du får den optimale løsningen. Det er, tross alt, ikke bare å sette opp en radiator, samme hvor vakker den er.

Varmesystemer kan levere en rekke forskjellige spennende løsninger fra forholdsvis enkle modeller til enestående kunstverk. De kan også leveres for strøm om du ikke skulle ha vannbåren varme. Besøk vår eget dedikerte nettsted og la deg inspirere: www.designradiatorer.no


Kontakt

 

info@varmesystemer.no

+47 23 30 24 30