Skip to main content
Til toppen
Volcano AC

VOLCANO er en enhet som kan brukes til å varme opp små, mellomstore og store rom. VOLCANO er kompakte enheter klare for enkel installasjon og igangkjøring. VOLCANO kan effektivt varme opp butikker, drivhus, produksjonshaller, arenaer og lagerbygg. VOLCANO er bygget i høy kvalitet, med tilsvarende kapasitet. VOLCANO AC – høy kvalitet til fornuftige priser. Enhetene er utstyrt med tre-trinns motorer, som gir muligheten for tre viftehastigheter – rask og intuitiv montasje.

vm-volcano-ac
Fra:
Volcano EC

VOLCANO er en enhet som kan brukes til å varme opp små, mellomstore og store rom. VOLCANO er kompakte enheter klare for enkel installasjon og igangkjøring. VOLCANO kan effektivt varme opp butikker, drivhus, produksjonshaller, arenaer og lagerbygg. VOLCANO er bygget i høy kvalitet, med tilsvarende kapasitet. VOLCANO EC – høykapasitets enheter utstyrt med effektive EC motorer (børsteløs). Trinnløs hastighetskontroll. Opp til 40% lavere driftskostnader. Støysvak på høye hastigheter.

vm-volcano-ec-en
Fra:
Volcano VR-D

VOLCANO er en enhet som kan brukes til å varme opp små, mellomstore og store rom. VOLCANO er kompakte enheter klare for enkel installasjon og igangkjøring. VOLCANO kan effektivt varme opp butikker, drivhus, produksjonshaller, arenaer og lagerbygg. VOLCANO er bygget i høy kvalitet, med tilsvarende kapasitet. En enhet med en effektiv og økonomisk EC-motor (børsteløs). Den har ikke varmeveksler, men den leder varm luft ned i rommene. «Luftmikser», er spesielt effektiv i rom med stor takhøyde, hvor det er et problem med varmetap (varmluft stiger til taket) - enheten sender den tilbake ned i rommet. En slik løsning reduserer ikke bare kostnadene ved oppvarming, men er også gunstig for miljøet.

vm-volcano-vr-d
Fra:

VOLCANO kommer med en monteringskonsoll som muliggjør montasje vertikalt og montering i tak. Den maksimale rekkevidden for en VOLCANO som er montert vertikalt, varierer fra 8 til 15 meter avhengig av modell. Maksimal horisontal rekkevidde er fra 14 til 28 meter.

Det er viktig å overholde minimumsavstanden på 25 cm (VR Mini EC, VR-D Mini EC) og 35 cm (VR1, VR2, VR3 og VR-D) fra vegg eller tak når enheten monteres for å unngå skade på enheten, driftsfeil og unødvendig støy.

Min side