Til toppen

Innregulering

Sorter etter: Navn (a > å)

Compact P

Den trykkstabiliserte innregulerings- og reguleringsventilen TA-COMPACT-P sikrer optimal systemytelse. Justerbar maksimum vannmengde forhindrer overmengder og bidrar til optimal regulering. I kombinasjon med innreguleringsinstrumentet TA-SCOPE gir TA-COMPACT-P tilgang til avanserte måle- og feilsøkingsfunksjoner.
vm-compact-p-reguleringsventil

Compact P DN 15 LF, reguleringsventil

Den trykkstabiliserte innregulerings- og reguleringsventilen TA-COMPACT-P DN 15 sikrer optimal systemytelse. Justerbart maksimum vannmengde forhindrer overmengder og bidrar til optimal regulering. I kombinasjon med innreguleringsinstrumentet TA-SCOPE gir TA-COMPACT-P DN 15 tilgang til avanserte måle- og feilsøkingsfunksjoner. • Dimensjon: 3/4" • DN: 15 • Trykklasse: PN16
555312

Frese SIGMA

vm-frese-sigma

Modulator

Spesialutformet likeprosentlig karakteristikk (EQM) gir stabil og nøyaktig modulerende regulering. Ventilen er kompatibel med lineære, proporsjonale og 3-punkts aktuatorer. En innebygd differansetrykkregulator gir høy ventilautoritet, samt automatisk begrensning av prosjektert vannmengde. Måling av gjennomstrømning og tilgjengelig trykk muliggjør optimering og diagnostisering av systemet.
vm-modulator-ta-imi

STA-G

STAG innreguleringsventil i seigjern med spor i inn-/utløp, gjør innregulering enkelt, brukervennlig og nøyaktig i de fleste applikasjoner. STAG passer perfekt for bruk i varme- og kjøleanlegg.
vm-sta-g-ta-imi

STAD med avtapping

Innreguleringsventil DN 10-50, PN 25 STAD innreguleringsventil gjør innregulering enkelt, brukervennlig og nøyaktig i de fleste applikasjoner. Perfekt for bruk i varme- og kjøleanlegg samt tappevannsanlegg.
vm-stad-avtapping-imi-ta

STAF

STAF/STAF-SG innreguleringsventil med flens, i støpejern (STAF) og seigjern (STAF-SG), gjør innregulering enkelt, brukervennlig og nøyaktig i de fleste applikasjoner. STAF/STAF-SG passer perfekt for bruk i varme- og kjøleanlegg.
vm-staf-imi-ta

STAP 20-80 kPa

STAP er en førsteklasses differansetrykkregulator, med flens, som holder differensialtrykket konstant over lasten. Resultatet blir nøyaktig og stabil modulerende regulering med mindre risiko for støy fra reguleringsventilene, samt enkel innregulering og idriftsetting. STAP-ventilenes uovertrufne nøyaktighet og kompakte mål, gjør at de egner seg spesielt godt til bruk i varme- og kjøleanlegg.
vm-stap-20-80-kpa

STAP/STAD 10-40 kPa

vm-stap-stad-10-40-kpa

STAP/STAD 10-60 kPa

vm-stap-stad-10-60kpa

STAP/STAD 20-80 kPa

vm-stap-stad-20-80-kpa