Skip to main content
Til toppen

Her finnes kun orginalt tilbehør til VTS sine vifter.

Moderne og kompakt design. Skjerm med høy kontrast. Avansert kalender for alle ukedager. BMS kompatibel. 3 nivåer for hastighetskontroll for WING. Innebygget termostat. Frostsikring. Kan styre opptil 8 enheter. Kompatibel med dørsensorer, ved bruk sammen med WING. Trådløs kommunikasjon med smarttelefoner (WIFI).

Kompatibel med alle VTS WING EC modeller. Moderne og kompakt design. Skjerm med høy kontrast. Avansert kalender for alle ukedager. BMS kompatibel. 3 nivåer for hastighetskontroll for WING. Innebygget termostat. Frostsikring. Kompatibel med dørsensorer, ved bruk sammen med WING.

MHI VOLCANO vegghengt kontrollpanel passer for alle typer Volcano EC vifter med WIFI. Denne kan enkelt styres via en app på mobilen. Enkel og intuitiv betjening.

MHI VOLCANO vegghengt kontrollpanel passer for alle typer Volcano EC vifter. Den har er RS485 grensesnitt med RTU modbus-protokoll for enkel integrasjon med styringssystemer for bygg. Enkel og intuitiv betjening. Bakgrunnslys på skjerm.

Boksen brukes til overflate montasje av HMI-kontrollerne HMI EC 1-4-2801-0155 og HMI EC WIFI 1-4-2801-0156. PS! Kun veggboks!

Veggmontert reguleringsenhet til VOLCANO AC enheter (IP30). DT TR110C brukes til å kontrollere alle typer VOLCANO AC vifter med tre-trinns AC-motorer. Innebygget termostat.

TR010 termostat (innendørs) har separate kontrollutganger for oppvarming (VOLCANO AC/EC) og for kjølefunksjoner (VR-D). Når innetemperaturen faller under forhåndsinnstilt temperatur, lukkes varmekontakten. Når innetemperaturen overstiger forhåndsinnstilt temperatur, lukker den kjølekontakten. PÅ/AV-kontroll – IP30

Stryingsenhet for Volcano, DR og Wing. Tre-posisjonsbryter for manuell og automatisk styring av hastigheten på vifter i VTS sine enheter.

0-10 V-kontrolleren er laget for å kunne styre hastigheten på viften som sitter internt i Volcano og Wing-modeller. Fungerer på alle Volcano og EC Wing-modeller.

ARW3.0/2 auto-transformator, hastighetskontroll – manuelt betjent med en 5-trinns justeringsskala. IP54. Kan brukes til Volcano VR1, VR2, VR3 og VR-D, men kun en enhet per regulator. På Volcano VR Mini kan regulatoren brukes mot opptil 4 enheter.

Toveismotorventil med ¾ innvendige gjenger. Kompatibel med VOLCANO EC/AC og WING EC/AC kontrollenheter.

Romtemperaturmåler som er kompatibel med styringsenheter som kan styre EC-motorer. Det kan kobles opp til fire sensorer mot en styringsenhet, slik kan det gjøres gjennomsnittmålinger av innendørstemperaturen. IP66

Enheten monteres på innsiden av porten/døren karm og port/dør. Den er kompatibel med WING EC-kontrollere. Bør ikke monteres i nærheten av magnetiske felt.

Veggfester til VTS WING på 100 cm lengder. Farge hvit.

Veggfester til VTS WING på 150 cm og 200 cm lengder. Farge hvit.

Veggfester til VTS WING på 100 cm lengder. Farge sort (RAL 7016)

Veggfester til VTS WING på 150 cm og 200 cm lengde. Farge sort (RAL 7016)

Sett med 4 fester for takmontering av VOLCANO-enheter.

Universelle, strekkbare hydraulikkslanger. Kan justeres fra 0,6 til 0,9 meter. 3/4 innvendig gjenge.

Dryppbrett til drenering for enheter som kjører kjølemodus. Passer til Volcano VR Mini og Volcano VR Mini 3.

Dryppbrett til drenering for enheter som kjører kjølemodus. Passer til Volcano VR1, VR2, VR3 og VR4.

Min side