Til toppen

Aktuatorer

Aktuatorer leveres i 230V og 24 volt. De kommer også i NC og NO.

NO = Normally open - åpen når strømløst

NC = Normally closed - stengt når strømløst

NC/NO er knyttet til styringssystemet.

Merk! Flere av aktuatorene kommer uten adapterring. De som leveres med passer de fordelerene vi tilbyr. 

 

Sorter etter: Navn (a > å)

EMO T

EMO T termoelektrisk aktuator for on/off-regulering primært i kombinasjon med radiatorventiler og små terminalventiler som for eksempel TBV-C og TA-COMPACT-P. Tydelig og lettavlest posisjonsindikator forenkler drifts- og vedlikeholdsprosedyrer. Høy stillkraft og IP 54 beskyttelsesklasse ved alle installasjonsretninger gir høy driftssikkerhet.
vm-emo-t-imi-ta

EMO TM actuator 24V70-10V 2m

EMO TM proporsjonal termoaktuator for modulerende regulering i kombinasjon med terminalventilene TA-Modulator og TBV-CM. EMO TM kan også benyttes på radiatorventiler og terminalventilen TBV-C, og kan i kombinasjon med disse ventilene gi mer nøyaktig romtemperaturregulering enn on/off-regulering av de samme ventiler. Tydelig og lettavlest posisjonsindikator forenkler drifts- og vedlikeholdsprosedyrer. Høy stillkraft og IP 54 beskyttelsesklasse ved alle installasjonsretninger gir høy driftssikkerhet.
24566

EMOtec

Kompakte størrelser, velegnet for fordelerskap Enkel funksjonstesting ved hjelp av posisjonsindikator (gjelder NC-modell) Overspenningsvern gir sikkerhet (med 230 V-modell) Lydløs drift og vedlikeholdsfri design forhindrer problemer
vm-emotec-imi-ta

TA Dongle

Progameringsenhet for TA/IMI aktuatorer - kompatibel med smarttelefoner
24581

TA-Slider 160

Digitalt konfigurerbare aktuatorer med eller uten change-over, og med et bredt spekter av oppsettsvalg som gir stor fleksibilitet ved justering av parametere. Fullt programmerbar binærinngang, relé og justerbar maks. slaglengde gir nye muligheter for avansert hydronisk regulering og innregulering.
vm-ta-slider-160-imi

TA-Slider 750

Digitalt konfigurerbar proporsjonal aktuator – 750 N Digitalt konfigurerbare aktuatorer for alle styringssystemer med eller uten BUS-kommunikasjon. Bredt spekter av oppsettsvalg som gir stor fleksibilitet ved justering av parametere på stedet. Fullt programmerbar binærinngang, relé og justerbar maks. slaglengde gir nye muligheter for avansert hydronisk regulering og innregulering.
vm-ta-slider-750-imi

TA-TRI

Den motoriserte 3-punkts aktuatoren TA-TRI er en svært pålitelig, og enkel å montere på ventiler for varme- og kjølesystemer. Aktuatoren er utstyrt med et LED lys for funksjonsvisninger samt med en manuell overstyring som letter vedlikehold og installasjon.
vm-ta-tri-imi