Skip to main content
Til toppen

Kjøpbetingelser

Priser

Alle priser er i norske kroner og vieses både inklusive og eksklusive merverdiavgift. Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før bestillingen og inkludere alle kostnader forbundet med kjøpet som avgifter, begyr og leveringskostnader.

Forbehold

Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder pris og informasjon om varer / tjenestene på siden. Ta kontakt hvis du har noen spørsmål.

 

Salgs- og leveringsbetingelser

Ekspedering av ordre / leveranse / frakt

Varmesystemer selger kun til bedrifter. Varer som er på lager vil bli sendt ut samme, eller neste virkedag. Dette vil avhenge av når på døgnet ordren blir lagt, og hvilken transportør de velger (i Oslo kjører vi ut selv).

Betaling

Betaling foregår med kort. Hvis kunden er kredittkodkjent vil de har tilgang til kortbetaling og faktura. Kredittiden vi gir på faktura, per i dag, varierer fra kunde til kunde, og fra prosjekt til prosjekt.

Personopplysinger

Varmesystemer behandler persondata ifølge Lov om Personopplysinger. Opplysinger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med andre eksterne register.

Kortinformasjon

Når du handler hos Varmesystemer blir betalingen behandlet av Nets, som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visma og Mastercard. All kortinformasjon blir oppbevart i henhold til kortelskapenes regelverk.

 

Rutiner for retur av varer

Avbestilling

Dersom du ønsker å avbestille varer ta kontakt med oss.

Reklamasjon

Etter mottagelse av varen(e) skal kjøperen omgående undersøke denne/disse. Dersom feil eller mangler oppdages, skal kjøper umiddelbart etter mottagelse av varen skriftlig reklamere overfor Varmesystemer. Likeledes skal mottaker gjøre anmerkning på sjåførens fraktbrev. Erstatning for reklamert vare faktureres som vanlig ordre. Leverandør vil vurdere reklamasjonens berettigelse, og eventuelt utstede kreditnota på den reklamerte varens verdi eller deler av denne. Varmesystemer forbeholder seg retten til å rette feil på vare eller erstatte varen med en tilsvarende, ny vare. Eventuell utbedring av rettidig reklamerte varer skal kjøper før utbedring starter avtale med VT hvem som foretar utbedringen.

Retur

Varer som ikke normalt er lagerført av Varmesystemer, eller som er bestilt spesielt etter kjøpers spesifikasjon, kan ikke returneres. Eventuell retur av øvrige varer kan kun foretas etter avtale med VS, og forutsetter at samtlige følgende betingelser er oppfylt:

  •  Varen er ubrukt, ren og uskadet (gjelder også eventuell emballasje)
  •  Varen returneres senest 3 måneder fra

Alltransport / frakt i forbindelse med retur skjer for kjøpers regning og risiko. Ved retur belastes avsender et returfradrag på 20 % av netto fakturert varepris, dersom annet ikke skriftlig er avtalt. Frakt krediteres ikke. 

Ved retur av radiatorer, kan ikke orginal forpakningen være brutt, og radiatorer være uskadet. 

  • Rør tar vi i retur hvis de ikke er kappet. Dette gjelder både rette lengder og kveil. Altså alle typer rør.
  • Deler, tar vi i retur selv om forpakningen er brutt, men delen må være hel og ubrukt.

Alle returer må godkjennes. Både før innlevering, og av en Varmesystemer ansatt ved mottakelse.

 

Min side