Til toppen

ROTH

Roth Softline - trådløst system for gulvvarme og radiatorstyring

Det nye Roth Softline systemet er egnet for individuell regulering og overvåking av romtemperatur i bygninger med gulvvarme-løsninger fra Roth. Reguleringssystemet kan også brukes til radiatorer, og styres via de trådløse motorene til radiatorene. Systemet kan brukes til både oppvarming og kjøling. Systemet kan også styres via Roth Softline appen hvis du velger å utvide systemet med en Roth Softline WiFi-modul. 

> Roth Softline-kontrollenhet med 8 kanaler

> Tilkobling for opptil 4 Roth Softline utvidelsesmoduler

> kompatibel med taleassistenten Alexa og Google Home

Roth Softline reguleringssystem består av en Roth Softline kontrollenhet med 8 kanaler, og en utvidelsesmodul med 8 kanaler. På Roth Softline kontrollenheten kan det trådløst kobles opptil 4 stk utvidelsesmoduler, så tilsammen er det mulig å koble 106 stk 230V reguleringsmotorer fordelt på 40 soner.

 

Ved hjelp av Roth Softline ventil i kombinasjon med Roth Softline uteføler kan du styre en 3 eller 4 veis shunt med utekompensering for å sikre at gulvvarmesystemet ditt har riktig turtemperatur på tilførsel.

I tillegg har kontrollenheten en 230V-utgang for pumpe, samt en spenningsfri kontakt for å kontrollere en ekstra varme- eller kjøle-enhet.

Hvis du bruker Roth Softline ventil- modul så får du en utekompensert styring, slik at ditt gulvvarmeanlegg alltid har den optimal tur- temperatur. I tillegg har kontrollenheten en 230V utgang til pumpe samt en spenningsfri kontakt for å kunne styre en ekstra varme- eller kjøleenhet.

Vedbruk av våre fordelere, bruk aktuator 55077 (begge alternativer finner du på denne siden). Ved bruk av annen fordeler, bruk aktuator 55017, men husk riktig adapterring.

Sorter etter: Navn (a > å)

Dynacon gulvvarme fordeler

vm-dynaco-fordeler

Roth Softline WiFi modul. Netto pris

Roth Softline WiFi-modul Trådløs styring og overvåking via internett. Opp til 30 m innendørs rekkevidde.
8370891

Roth Softline antenne

Roth Softline ekstern antenne. Benyttes ved ugunstige plasseringer av kontrollenhetene, f.eks. inne i fordelerskap. Forbedrer signalstyren
8370864

Roth Softline gulvsensor, 2,5 m. Netto pris

Roth Softline gulvføler Benyttes sammen med Roth Softline termostater. Lengde på ledning er 2,5 meter.
8370887

Roth Softline kontrollenhet 8. Netto pris

Roth Softline kontrollenhet, 8 kanaler Har 8 soner, med mulighet for tilkobling av 4 stk. 230V reguleringsmotorer pr. sone, 32 stk. Reguleringsmotorer totalt.
8370881

Roth Softline repeater. Netto pris

Roth Softline repeater Ved lange avstander mellom kontrollenhet og termostater kan det monteres en repeater for å forbedre signalstyrken.
8370865

Roth Softline termostat, digital hvit. Netto pris

Roth Softline termostat, digital hvit Trådløs. Med display. Temperaturen stilles enkelt inn via touchknapper. HxLxB: 84 x 84 x 16 mm.
8370883

Roth Softline utvidelsesmodul. Netto pris

Roth Softline udvidelsesmodul 8 Har 8 soner, med mulighed for tilkobling av 4 stk. 230V reguleringsmotorer pr. Sone, 32 stk. reguleringsmotorer totalt.
8370882