Til toppen

Nippelmuffe - Skjøtestykker 1/2" - inn/ut

Produktnummer:vm-skjotestykker-halv-tom

Disse nippelmuffene/skjøtestykkene brukes ofte i kombinasjon med eksentere, tur/returkraner og avstandsstykker (se under tilbehørs produkter). Kompenserer for avstand vegg. CC på tur- og returrør ol.

Nummer Navn GTIN NRF Millimeter Lager Pris
Nummer24010 Navn1/2" forkr. nippelmuffe/skjøtestykke - 10 mm GTIN NRF Millimeter10 Pris
Nummer24015 Navn1/2" forkr. nippelmuffe/skjøtestykke - 15 mm GTIN NRF Millimeter15 Pris
Nummer24020 Navn1/2" forkr. nippelmuffe/skjøtestykke - 20 mm GTIN NRF Millimeter20 Pris
Nummer24025 Navn1/2" forkr. nippelmuffe/skjøtestykke -25 mm GTIN NRF Millimeter25 Pris
Nummer24030 Navn1/2" forkr. nippelmuffe/skjøtestykke - 30 mm GTIN NRF Millimeter30 Pris

1/2" TRV-3, rett turventil

Termostatstyrte radiatorventiler med forinnstilling Fleksibel og robust termostatventil for radiatoranlegg, som også er velegnet for bruk på kjølebafler. Funksjoner & fordeler Trinnløs forinnstilling Sikrer enkel og nøyaktig forinnstilling med et praktisk forinnstillingsverktøy. Skjult forinnstilling Minimal fare for utilsiktet endring av forinnstilling. Karakteristikk tilpasset lav gjennomstrømning Tilpasset både moderne lavstrømsanlegg og eksisterende anlegg med større mengder. Lavt støynivå Konstruert for lavest mulig støynivå, noe som gir beboerne den beste komfort. Kraftig returfjær Høy stillkraft sikrer at ventilens reguleringsevne ikke reduseres over tid. Doble O-ringer Sørger for at ventilspindelen ikke setter seg, og minimerer muligheten for lekkasje. Se dokumenter for FDV.
24771

Eksenter 1/2

Disse eksenterne brukes ofte i kombinasjon med skjøtestykker, tur/returkraner og avstandsstykker (se under tilbehørs produkter). Kompenserer for avstand vegg. CC på tur- og returrør ol.
vm-eksenter-halv-tom